Modele de sufragerii moderne

Sufragerii moderne – Galerie Foto actualizata an de an DIN peste cele zeci de modele sufragerii, veti Gasi si cateva idei de amenajare si poze DIN care sa va mesur pentru realizarea unui modèle de sufragerie Moderna sau Clasica. Acest Model de sufragerie Moderna este unul foarte placut DIN toate perfortele de (Design, culoare, amenajare). Chiar daca este un vivant MIC, piesele de mobilier sunt foarte bine alese, astfel incat sa nu Ducem lipsa de nimic chiar daca este un spatiu restrans. Avem canapeaua cu masuta de mijloc DIN sticla si lemn, un fotoliu, rafturi PE perete (inchise si deschise) si cel mai important element Care atrage toate privirile, semineul. De remarcat si podeaua lucioasa DIN Marmura. Acest Model de sufargerie Clasica cred ca il are Cam toata lumea. Adica Mélis Care Tine Loc si de Biblioteca, televizor, bibelouri, pahare + Alte accesori si decoratiuni, Dar Si Masa Mare cu scaune DIN mijlocul camerei, unde se Aduna toata Familia si Oaspetii. PANA si culoare prédominance de Bej inspira Clasicul abordat de acest Model de sufragerie. 6.

O altă opțiune neutră este modelul géométrique, Care odată amplasat PE peretele de accent DIN caméra de Zi va ieși în evidență față de mobilierul Calm colorat. 20. O NUMERIQUE de Zi are neapărată nevoie de un Loc unde să vă așezați la sfârșitul unei zile istovitoare și de O măsuță de cafea (PE Care éventuel să vă ridicați piciorușele obosite). Îndéploriniți aceste Două cerințe, fără prea mult Tam-Tam, Dar cu o groază de STIL, talent și artă. Alegeți cele mai, proprete și deloc ieftine MODELE DIN Suita disponibilă. 8. uneori, decadența este numele jocului. CEI mai multi dintre Noi nu vor avea probabil niciodată în décor un Pian Mare, Dar Dacă totuși l-ați moștenit de la bunici, trebuie nepărat să-l faceți ponctul focal al unei camere de Zi, restul mobilierului rămânând MIC, subtil și Abia zărit undeva, în fundal. 3. scaunele de pluș Într-o NUMERIQUE de Zi vă vor face să vă doriți să vă scufundați în ELE pentru o seară de conversație Casual și luminoasă.

24. O altă abordare, un Alt instrument, de Data aceasta un Pian Mare, luxos și, deci, remarcabil. O astfel de NUMERIQUE de Zi minunată ar fi un Bun început pentru deprinderea cu notele sau o Nouă invitație la “récital”. 9. un plan de podea deschisă necesită utilizarea creativă a Mobilei și a decorului. O zonă cu covor și Piese mari și GRELE va păstra Zona de Living separată de foaier. […] La Sufrageria. CEA mai mare incapere, CEA in care petreceti mult timp si in care va primiti si musafirii. Cu siguranta aceasta trebuie sa contina toate decoratiunile care va plac, imbinate cu CARTILE DIN Biblioteca, televizorul si mobila. Este Loc suficient PE rafturile de aici sa pastrati obiecte de décor primite, luate ca amintire sau pur si simplu cumparate pentru ca v-au placut. Putina Atentie INSA, Desi Loc este destul, nu umpleti rafturile pana la refuz si incercati sa mentineti un anumit STIL, deoarece imbinarea mai multor Stiluri poate deveni obositoare si greoaie Oferind o senzatie de inghesuiala chiar daca sunteti Singuri PE canapea.

Cand obiectele sunt prea multe, le triati si ascundeti folosindu-le Cu schimbul pentru un décor aerisit si reusit! […] O sufragerie amenajata in Stil Modern sont o multime de avantaje: 26. Dacă aveți ferestre masive, ample și cu deschidere largă, vă dați seama că orice fel de mobilier s-ar simți pipernicit PE lângă acestea, deci păstrarea lucrurilor simple și confortabile, este modalitatea optimă care trebuie aleasă. Poate cel mai inteligenta alegere pe care o Poti visage pentru Living ar fi sa Alegi Mélis ce este compatibile una cu Alta. Ai fi surprins Cate persoana Tin Mélis supradimensionata in camere compacte. Pentru a nu ocupa prea mult spatiu in mod inutil, ai putea folosi Mélis modulara, cum ar fi exemplul de mai jos: ce sa intelegem DIN imaginile de mai sus cu sufragerii mari si MICI.